En professionel El-installatør

Hos Gelcom ApS løser vi alle opgaver, der kræver en autoriseret el-installatør – både almindelige el opgaver i Ringsted og Køge samt større opgaver i hele landet. Vi sender løbende vores elektrikere på kursus, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Derfor kan du altid være sikker på, at når du får besøg af os, får du den bedste service, der er på markedet. Hos Gelcom samler vi på glade kunder, og det er vores klare overbevisning, at vejen til dette er gennem tæt dialog. Vi er derfor altid klar til at servicere vores kunder med rådgivning, vejledning og ekspertise.

Kvalitet og service går hånd i hånd

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, er med beskrivelse og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker. En aftale er en aftale hos os, og vi overholder derfor altid deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.

Kontakt os

Nedenfor kan du se, hvilke konkrete løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed og hvilken arbejdsproces, vi benytter. Vi arbejder ud fra Ringsted, men kører i hele landet. 

Ring til os på telefon 35 14 21 61 og hør nærmere.

Altid kvalitet - til tiden
  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

En professionel og autoriseret el installatør

Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små. Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker. En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.