Spar penge med energioptimering

Vil du gerne spare penge på dit elforbrug? Lad os hjælpe dig med energioptimering.

Certificerede partnere:

bosch-climatepartnerblueinstall-installatoertekniq-garanti

Hos Gelcom er vi eksperter i energioptimering. Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med at gennemgå deres bolig eller virksomhed i forhold til at finde steder, hvor vi kan hjælpe dem med at skrue ned for deres forbrug. Det gælder både helt ned i det små som at skifte til sparepærer og større tiltag som eksempelvis at udskifte installationer med nyere og mere energirigtige modeller. Din elektriker har base flere steder i landet og kan hjælpe dig med optimering i den største del af landet.

Hvad dækker energioptimering over?

Energioptimering går ud på at nedsætte dit forbrug. Det hjælper ikke bare dig og din økonomi, men gavner også miljøet. Når vi foretager energioptimering hos dig, vil vi gennemgå dit hus eller dine virksomhedslokaler for at lokalisere de steder, hvor du kan spare penge på dit elforbrug.

Det gælder både de helt små ting som eksempelvis at placere din belysning de mest hensigtsmæssige steder til at se på dine installationer og beregne, hvor meget du kan spare ved at få nyere versioner installeret. Flere af de kunder, som vi har hjulpet med en energiløsning, har kunnet tjene pengene ind igen i løbet af kun et eller to år. Energioptimering betaler sig i længden – og du kan tjene mange penge i det lange løb ved at lade os gennemgå din bolig.

Energitilskud og professionelle samarbejdspartnere

Du kan søge om energitilskud fra staten, når du optimerer din bolig på det energimæssige plan. Energioptimering er omfattet af denne ordning. Vi hjælper dig gerne med at ansøge om energitilskud for det arbejde, som vi udfører hos dig.

Vi arbejder tæt sammen med Ledvance-Osram, som er en af de store og anerkendte spillere på markedet, der både kan stå inde for den RA-værdi og lume værdi, der er opgivet, og den lange levetid på rørene. Hos os er du sikker på en helt igennem professionel løsning inden for energioptimering, der vil spare dig penge på den lange bane.

Referencer

Virksomheder vi tidligere har hjulpet med energioptimering:

  • Dansk supermarked – Neto/Føtex/Bilka
  • Dansk Supermarked hovedlager – Braband/Ishøj
  • Top Toys – BR/Toys R.US I hele Scandinavian
  • Novo Zymes
  • Dansk avistryk
  • Audi/VW/Skoda
  • Loxam
  • COOP. Sverige
  • Div. detailhandel butikker.

Tilbud på energioptimering

Vil du gerne have os til at gennemgå din bolig med henblik på energioptimering, udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 35 14 21 61 eller til at skrive til os på info@gelcom.dk.

Autoriseret elektriker & VVS-installatør