Kontakt din lokale elektriker og VVS'er +45 35142161 info@gelcom.dk

Job hos Gelcom

Er du en dygtig elektriker og kunne du tænke dig at arbejde med belysning i forretninger? Så send en ansøgning til os.

Job muligheder

Er du uddannet elektriker

Hos Gelcom Aps kan vi altid bruge en kvalificeret medarbejder

Vi har brug for en dygtige elektriker, der kunne tænke sig at arbejde med opgaver indenfor butik belysning. Vi har kunder i Ringsted, Køge og omegn, der mangler en elektriker til at hjælpe dem med deres nye løsninger. Så hvis du har erfaring indenfor butik belysning, så er du allerede på hjemmebane! Men vi hjælper dig gerne den rigtige vej. Hos Gelcom Aps samler vi på glade kunder og dygtige elektrikere.

Vi servicere butikker med nye koncept løsninger

Hvis du har lyst til at arbejde med at servicere vores kunder, er du udadvendt og kan arbejde selvstændigt. Overholder du dine aftaler og er pligtopfyldende. – Så er du måske lige den elektriker vi søger.

Er du ny udlært el-installatør eller elektriker?

Så hører vi gerne fra dig
Hos Gelcom Aps vil vi gerne udvikle vores medarbejdere, så vi kan tilbyde vores kunder, den bedste service og kompetance, der findes på markedet. Så er du til daglige udfordringer, i et ungt dynamisk team. Sætter du pris på at yde en god service og vil du være med til at samle på glade kunder.

Skulle du have nogle spørgsmål, eller har lyst til at vide mere omkring din jobmuligheder hos Gelcom Aps.

Så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning mrk.: elektriker søges, eller ringe til Lars på +45 22 23 21 61

hvem-er-vi1-300x249

Gelcom Aps har mere end 15 års erfaring med butik belysning

Vi hjælper vores kunder med at holde deres omkostninger nede, med vores løsninger sparer vores kunder over 30% på deres el regning. Gelcom Aps er medlem af Blue Install.

Når du søger en stilling hos Gelcom Aps, så vil vi gerne vide hvor du har set vores opslag, så hvis du skriver at du har set elektriker søges, på Facebook eller via vores hjemmeside. – så bliver vi også klogere!

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Autoriseret elektriker & VVS-installatør