Kontakt din lokale elektriker og VVS'er +45 35142161 info@gelcom.dk

Solenergi

Overvejer du at montere solceller på dit hus? Gelcom er eksperter i vedvarende solenergi

Certificerede partnere:

bosch-climatepartner blueinstall-installatoer tekniq-garanti

Vedvarende solenergi

Vi forhandler og installerer solcelleanlæg og solfangere. Dette gør vi i samarbejde med firmaet KlimaEnergi, hvormed vi bl.a. kan servicere Ringsted, Køge, Greve, Solrød, Bjæverskov, Borup, Slimminge og Kværkeby. Solceller er en billig energikilde, der samtidig giver ren samvittighed – det er nemlig rigtig godt for miljøet.

Hvorfor vælge solenergi?

Der er mange gode grunde til at investere i solenergi. Udover det åbenlyse; at det er godt for miljøet, er solen en vedvarende energikilde. Det betyder, at du ikke oplever svingninger i pris. Du får altså klare økonomiske fordele ved at vælge solenergi. Yderligere er det muligt at opmagasinere den overskudsenergi, solcellerne producerer, således at du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre. Du kan yderligere kombinere et solcelleanlæg med en varmepumpe. På denne måde kan dine årlige besparelser være ekstra fordelagtige.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Lad os sammen finde løsningen til dig

Vi kommer gerne på besøg i husstande i hele landet. Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at give saglig rådgivning og hjælper altid med at beregne dine økonomiske fordele. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 35 14 21 61.

 

Læs mere

Solceller til en god pris

Hos GelcomApS kan vi montere solceller så du kan udnytte den vedvarende solenergi.

Solceller er sund og ren fornuft

Gelcom ApS forhandler og installerer solceller og solfangere til private hjem. Dette gør vi i samarbejde med Solar. Solar tilbyder en bred palet af solcelleprodukter fra konkurrencedygtige kvalitetsprodukter til smukke designløsninger. De supporterer alle typer projekter med solceller på et meget højt teknisk niveau med en specialorganisation, hvor Solar bl.a. beregner totalprojekter for både installatører og bygherrer. Både det lille anlæg til privatboligejere samt de helt store løsninger med flere tusinde forbundne solcellepaneler.

Solceller er en billig energikilde, der samtidig giver ren samvittighed – det er nemlig rigtig godt for miljøet.

Hvorfor vælge solceller?

Der er mange gode grunde til at investere i solceller. Udover det åbenlyse, at det er godt for miljøet, er solen en vedvarende energikilde. Det betyder, at du ikke oplever svingninger i prisen. Derudover kan du opmagasinere den overskudsenergi, solceller producerer, så du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre. Du kan yderligere kombinere et anlæg med solceller med en varmepumpe. På den måde bliver din årlige besparelse endnu større.

Et batterilager til dine solceller kan være en god løsning

Hos Gelcom ApS mener vi, at fremtiden ligger i lagring af strømmen fra dine solceller. Systemet er relativt enkelt: om dagen, når solen skinner, produceres en masse strøm, hvoraf en del opspares på et batteri, der er tilkoblet solcelleanlægget. Denne opsparede strøm fra dine solceller bruges derefter om aftenen og om natten, hvor anlægget ikke producerer nogen eller tilstrækkelig strøm. Det kaldes også for hybridsolcelleanlæg. Med dette anlæg kan man opnå en meget høj grad af selvforsyning. Med et hybridsolcelleanlæg vil du i 8 måneder om året kunne være stort set selvforsynende med strøm.

Der kan være stor forskel på solceller

Når du skal anskaffe dig et anlæg med solceller, er det naturligvis mere end vigtigt, at du får det helt rigtige anlæg. Noget, du især bør være opmærksom på, er, at solceller kan tabe ydelse med årene. Det betyder, at det er en rigtig god idé at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti. På denne måde er du garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem. Hos Gelcom ApS yder vi dig al den professionelle rådgivning omkring dit valg af solceller, du har brug for, så du er sikret en god og solid ydelse i mange år.

Kontakt os og hør meget mere om solceller

Vi kører dagligt ud for at montere solceller i Ringsted, men vi kører i hele landet, og vi kommer gerne forbi for at drøfte muligheden for opsætning af solceller hos dig, uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – så kan dine solceller komme tættere på.

Autoriseret elektriker & VVS-installatør