VVS Ringsted - Vand, varme & Sanitet

Skal vi snakke?

  Holdbar og funktionel VVS I Ringsted

  Skal du bruge et firma, der er eksperter i VVS, så er vi klar til at hjælpe.

  Takket være de rette kompetencer og de mange års erfaring kan vi hjælpe dig med stort set alt VVS arbejde. Hos Gelcom tror vi fuldt og fast på, at det bedst kan betale sig at lave holdbare, funktionelle og ikke mindst flotte løsninger.

  Vi ønsker vores kunder det bedste. Derfor har størrelsen på opgaven ikke nogen rolle at spille i forhold til kvaliteten – Tværtimod: Vi leverer altid en høj kvalitet!

  Hos Gelcom VVS ApS besidder vi et stort kendskab og har en stor ekspertise inden for mange forskellige VVS områder. Derfor kan du trygt tage kontakt til os, hvis du står og mangler et professionelt firma, der ved, hvad de laver.

  Derudover kan vi også med fordel vejlede og inspirere dig til funktionelle og smarte VVS løsninger.

  En effektiv kombination af erfaring og ekspertise

  Skal du have installeret en varmepumpe? Trænger badeværelset til en kærlig hånd? Måske skal det gamle oliefyr udskiftes med noget mere nyt og energivenligt?

  Hvad end du har behov for, så kan vi være din trofaste samarbejdspartner. Hos Gelcom VVS ApS kan vi bl.a. hjælp dig med følgende VVS arbejde:

  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Vi er specialister i VVS i Ringsted

  Skal du bruge holdbar og funktionel VVS? Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? 

  kontakt Gelcom VVS ApS.

  Eksperter i vandrør

  Vand er kilde udfordringer i huse, bolig- og erhvervsejendomme. Al installation og vedligehold i forbindelse med vand kræver et særligt kendskab, uddannelse og forhold til arbejdet.

  Som VVS’er er vi specialister i vand, og vi installerer og reparerer hvert år mange kilometer vandrør, som ender ud i en god og passende løsning. Det er vandrør til såvel køkken, bad og varme som til et af de mange andre områder.

  Eksperter i varme

  Varme – hvor et effektivt varmesystem gavner både den indendørs trivsel og pengepungen. Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet, ligesom det påvirker dit indeklima, hvis hjemmet ikke er ordentligt opvarmet – med fugtskader og skimmelsvamp som mulige følger.

  Eksperter i Varmesystemer og Sanitet

  Hvis dit varmesystem ikke fungerer optimalt, kan du mærke det på både temperaturen, indeklimaet og varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Som VVS’er tilbyder vi en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Hos Gelcom VVS ApS tilbyder vi løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer. Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt af en VVS’er og i overensstemmelse med gældende regler.

  Sanitet – Hos Gelcom VVS ApS udfører vi al slags VVS arbejde i forbindelse med sanitet og kan desuden hjælpe dig med at vælge de rigtige elementer. Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er meget omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover – og hvordan de matcher dit behov. Tag en snak med en VVS’er hos Gelcom VVS ApS om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af produktet i dit badeværelse.

  Kundeudtalelser

  Hvad end du har behov for, kan vi hos Gelcom VVS ApS løse din VVS opgave

  Udover reducerede energiomkostninger, kan du med det genindførte håndværkerfradrag fratrække udgifter til arbejdslønnen til en lang række opgaver – læs gerne mere på SKATs hjemmeside.

  Få et tilbud på din VVS opgave

  Hos Gelcom VVS ApS har vi solidt kendskab til og erfaring med mange forskellige VVS områder. Vi kommer gerne forbi for at vejlede og inspirere dig til funktionelle og smarte VVS løsninger. Vi kører primært på Sjælland. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – vi leverer VVS, der virker!