Kontakt din lokale elektriker og VVS'er +45 35142161 info@gelcom.dk

Vand, varme & Sanitet

Skal du bruge et firma, der er eksperter i VVS, så er vi klar til at hjælpe

Certificerede partnere:

bosch-climatepartner blueinstall-installatoer tekniq-garanti

Holdbar og funktionel VVS med landsdækkende service

Takket være de rette kompetencer og de mange års erfaring kan vi hjælpe dig med stort set alt VVS arbejde. Hos Gelcom ApS tror vi fuldt og fast på, at det bedst kan betale sig at lave holdbare, funktionelle og ikke mindst flotte løsninger. Vi ønsker vores kunder det bedste. Derfor har størrelsen på opgaven ikke nogen rolle at spille i forhold til kvaliteten – Tværtimod: Vi leverer altid en høj kvalitet!

En effektiv kombination af erfaring og ekspertise

Skal du have installeret en varmepumpe? Trænger badeværelset til en kærlig VVS hånd? Måske skal det gamle oliefyr udskiftes med noget mere nyt og energivenligt? Hvad end du har behov for, så kan vi være din trofaste samarbejdspartner. Hos Gelcom ApS kan vi bl.a. hjælp dig med følgende VVS arbejde:

 • Ventilation
 • Gasinstallationer
 • Varmeanlæg
 • Nybyggeri og renovering
 • Og andet VVS arbejde

Hos Gelcom ApS besidder vi et stort kendskab og har en stor ekspertise inden for mange forskellige VVS områder. Derfor kan du trygt tage kontakt til os, hvis du står og mangler et professionelt firma, der ved, hvad de laver. Derudover kan vi også med fordel vejlede og inspirere dig til funktionelle og smarte VVS løsninger.

Altid kvalitet - til tiden

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
 • Vi lever af tilfredse kunder
Læs mere

Vi er specialister i VVS

Skal du have installeret en varmepumpe? Trænger badeværelset til en kærlig VVS hånd? Måske skal det gamle oliefyr udskiftes med noget mere nyt og energivenligt?

Skal du bruge holdbar og funktionel VVS? Så kontakt Gelcom ApS.

VVS løsninger, der både er flotte og funktionelle

Gelcom ApS har alle de rette kompetencer inden for VVS, og med mange års erfaring kan vi hjælpe dig med alle former for VVS arbejde. Vi tror på, at det bedst kan betale sig at lave holdbare, funktionelle og ikke mindst flotte VVS løsninger. Uanset størrelsen på din VVS opgave, løser vi den med høj kvalitet og til tiden.

Vand er kilden til alt liv. Det er også en kilde til mange udfordringer i huse, bolig- og erhvervsejendomme. Al installation og vedligehold i forbindelse med vand kræver et særligt kendskab, uddannelse og forhold til arbejdet.

Det kan kun en fagmand. Som VVS’er er vi specialister i vand, og vi installerer og reparerer hvert år mange kilometer vandrør, som ender ud i en god og passende løsning. Det er vandrør til såvel køkken, bad og varme som til et af de mange andre områder, hvor det livsvigtige vand skal løbe.

Varme – hvor et effektivt varmesystem gavner både den indendørs trivsel og pengepungen. Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet, ligesom det påvirker dit indeklima, hvis hjemmet ikke er ordentligt opvarmet – med fugtskader og skimmelsvamp som mulige følger.

Hvis dit varmesystem ikke fungerer optimalt, kan du mærke det på både temperaturen, indeklimaet og varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Som VVS’er tilbyder vi en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Hos Gelcom ApS tilbyder vi løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer. Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt af en VVS’er og i overensstemmelse med gældende regler.

Sanitet – Hos Gelcom ApS udfører vi al slags VVS arbejde i forbindelse med sanitet og kan desuden hjælpe dig med at vælge de rigtige elementer. Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er meget omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover – og hvordan de matcher dit behov. Tag en snak med en VVS’er hos Gelcom ApS om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af produktet i dit badeværelse.

Hvad end du har behov for, kan vi hos Gelcom ApS løse din VVS opgave:

 • Ventilation
 • Gasinstallationer
 • Varmeanlæg
 • Nybyggeri og renovering

Udover reducerede energiomkostninger, kan du med det genindførte håndværkerfradrag fratrække udgifter til arbejdslønnen til en lang række VVS opgaver – læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Få et tilbud på din VVS opgave

Hos Gelcom ApS har vi solidt kendskab til og erfaring med mange forskellige VVS områder. Vi kommer gerne forbi for at vejlede og inspirere dig til funktionelle og smarte VVS løsninger og kører dagligt i Ringsted, men dækker landet, hvis opgaven er der. Vi kører primært i Bjæverskov, Køge, Borup, Kværkeby og Slimminge. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – vi leverer VVS, der virker!

Autoriseret elektriker & VVS-installatør