Varmepumper

Står du og overvejer en varmepumpe til hjemmet? Så er vi helt sikre på at vi kan hjælpe. Her hos Gelcom er vi nemlig eksperter i Varmepumper. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Skal vi snakke?

  Varmepumper
  – en energiløsning med fordele

  Hos Gelcom har vi mange års erfaring i at installere varmepumper

  Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Gelcom kan vi nemlig tilbyde dig en skræddersyet varmepumpeløsning, der sikrer dig den bedste løsning til den bedste pris og som samtidig opfylder dine behov.

  Hvis du har et ældre olie- eller gasfyr, er det en stor fordel at skifte til en varmepumpe. Du kan også få en varmepumpe som supplerende varmekilde, til det du har nu. Det vil sparer klimaet for en masse CO2, men du vil også kunne sparer på din varmeregning. 

  Der er flere fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe, på de varme sommer dage kan du nemlig også sætte den til at køle rummet ned. 

  Ring til os i dag og få en samtale om dine behov.

  Vi tilbyder

  Luft til luft varmepumper

  Varmepumpe service

  Luft til luft varmepumper

  Hos Gelcom tilbyder vi forskellige mærker af varmepumper – Bosch, Samsung, Mitsubishi og Panasonic. Valg af mærke afhænger af, hvilken type bolig du skal have opvarmet, hvor stor boligen er og selvfølgelig hvilke mærker du som kunde selv foretrækker.

  Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, du vil få størst gavn af, anbefaler vi, at du ringer eller skriver til os. På den måde kan vi hurtigt kigge på din situation og vurdere hvilken type, der er bedst for dig både varmemæssigt og omkostningsmæssigt.

  Varmepumper pris

  Varmepumper kan varierer meget i pris, da der er flere faktorer der danner grundlag for hvor meget det kan koste. Det er ting såsom energimærkning, producent, kapacitet og type af varmepumpe. Hos Gelcom ApS har vi specialiseret os indenfor luft til luft varmepumper og kan give dig en pris, til netop dine omstændigheder og behov. Fang os på kontaktformularen eller ring på 35 14 21 61
  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Din elektriker / køletekniker klarer det hele.

  Hos Gelcom tilbyder vi både salg og opsætning af varmepumper. Det betyder, at vi kan lave et rigtig godt tilbud på selve varmepumpen sammen med opsætningen. Derudover tilbyder vi også servicering af varmepumper. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 14 21 61. Du kan læse mere om vores løsninger i afsnittet herunder.

  Varmepumper er naturenergi

  Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Hos Gelcom ApS kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning med varmepumper, som er en suveræn løsning til en meget konkurrencedygtig pris og som samtidig opfylder dine behov.

  Luft til luft

  Hvis du vælger at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, kan den hjælpe dig med at spare på din varmeregning allerede fra første dag, den er installeret. For relativt få penge (mellem 10.000 kr. og 20.000 kr.) kan du installere luft til luft varmepumper, der kan spare dig for mange tusinde kroner hvert eneste år. Luft til luft varmepumper er nemme at opsætte og vedligeholde. Du skal blot rense pumpens filter en gang om året, så fungerer den atter på fuld kraft. På blot 4-5 år er luft til luft varmepumper tjent hjem igen, og herefter vil besparelserne kun blive større. Luft til luft varmepumper er især geniale til mindre familiehuse og sommerhuse, der i dag har elvarme.

  Vi servicerer og reparerer også varmepumper. 

  Gelcom logo

  Vi er eksperter indenfor varmepumper, og med kompetente fagfolk, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

  Kundeudtalelser

  Kontakt os allerede i dag

  Gelcom ApS installerer varmepumper til din bolig – en energiløsning med fordele.