Kontakt din lokale elektriker og VVS'er +45 35142161 info@gelcom.dk

Varmepumpe til hjemmet

Hos Gelcom har vi mange års erfaring i at installere varmepumper. En energiløsning med mange fordele.

Certificerede partnere:

bosch-climatepartnerblueinstall-installatoertekniq-garanti

Varmepumper – en energiløsning med fordele

Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Gelcom kan vi nemlig tilbyde dig en skræddersyet varmepumpeløsning, der sikrer dig den bedste løsning til den bedste pris og som samtidig opfylder dine behov.

Vi tilbyder:

  • Luft til luft varmepumper
  • Luft til vand varmepumper
  • Varmepumpe service
  • Jordvarme

Luft til vand og luft til luft

Hos Gelcom arbejder vi med og tilbyder begge typer af varmepumper. Valg af type afhænger af, hvilken type bolig du skal have opvarmet. Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, du vil få størst gavn af, anbefaler vi, at du ringer eller skriver til os. På den måde kan vi hurtigt kigge på din situation og vurdere hvilken type, der er bedst for dig både varmemæssigt og omkostningsmæssigt.

 

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Vi klarer det hele

Hos Gelcom tilbyder vi både salg og opsætning af varmepumper og jordvarme. Det betyder, at vi kan lave et rigtig godt tilbud på selve varmepumpen sammen med opsætningen. Derudover tilbyder vi også servicering varmepumper. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 14 21 61. Vores kundekreds dækker bl.a. Ringsted, Køge, Solrød, Greve, Borup, Bjæverskov, Kværkeby og Slimminge. Du kan læse mere om vores løsninger i afsnittet herunder.

 

Læs mere

Varmepumper i Ringsted, Borup, Roskilde og Køge

Gelcom ApS installerer varmepumper til din bolig – en energiløsning med fordele

Varmepumper er naturenergi

Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Hos Gelcom ApS kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning med varmepumper, som er en suveræn løsning til en meget konkurrencedygtig pris og som samtidig opfylder dine behov.

Hos Gelcom ApS har vi stort fokus på varmepumper fra mærkerne Bosch og Panasonic. De producerer nogle af de bedste og mest anerkendte modeller på markedet, hvorfor vi konsekvent har valgt at koncentrere os om dem. Det har vi primært gjort for vores kunders skyld, da vi kan stå inde for netop disse producenter og deres produkter. Vi servicerer og reparerer imidlertid også gerne varmepumper, der er af et andet mærke.

Luft til luft varmepumper

Hvis du vælger at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, kan den hjælpe dig med at spare på din varmeregning allerede fra første dag, den er installeret. For relativt få penge (mellem 10.000 kr. og 20.000 kr.) kan du installere luft til luft varmepumper, der kan spare dig for mange tusinde kroner hvert eneste år. Luft til luft varmepumper er nemme at opsætte og vedligeholde. Du skal blot rense pumpens filter en gang om året, så fungerer den atter på fuld kraft. På blot 4-5 år er luft til luft varmepumper tjent hjem igen, og herefter vil besparelserne kun blive større. Luft til luft varmepumper er især geniale til mindre familiehuse og sommerhuse, der i dag har elvarme.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver, at man har radiatorer eller gulvvarme i sit hus. Luft til vand varmepumper er gode til et helårshus, hvor man ikke ønsker at bruge mange penge på at nedgrave et dyrt jordvarmeanlæg i sin have. Hvis du har et oliefyr eller gasfyr, vil det være en god ide at udskifte det med et luft til vand varmepumpeanlæg. Udskiftning til luft til vand varmepumper kan ske uden væsentligt besvær, da det er forholdsvist nemt at installere og kun tager et par dage.

I luft til vand varmepumper udnyttes varmen i luften udenfor til at producere den varme, man skal bruge til opvarmning af huset og det varme vand. Lige så snart man har installeret sin luft til vand varmepumpe, vil den passe sig selv. Selv på meget kolde vinterdage på ned til minus 25 grader vil den kunne opvarme dit hus og dit brugsvand med den naturlige varme, som er i luften. Det vil betyde store besparelser i forhold til opvarmning med eksempelvis et oliefyr. Beregninger fra Energiministeriet har vist, at man opnår en besparelse i driften på 40% ved udskiftning af et oliefyr til en luft til vand varmepumpe. Desuden vil luft til vand varmepumper typisk have en holdbarhed på 20 år.

Bosch og Panasonic

Hos Gelcom har vi et stort fokus på varmepumper fra mærkerne Bosch og Panasonic. De producerer nogle af de bedste og mest anerkendte modeller på markedet, hvorfor vi konsekvent har valgt at koncentrere os om dem. Det har vi primært gjort for vores kunders skyld, da vi kan stå inde for netop disse produkter. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan servicere/reparere varmepumper af et andet mærke.

Årlig service

En varmepumpe skal serviceres én gang om året med henblik på at få den til at udnytte luften optimalt til produktionen af varme. Denne servicering kan du med fordel lade os stå for, da vi har mange års erfaring med servicering af varmepumper. Vi har et stort kendskab til branchen og de forskellige pumper, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv servicering.

Bosch
Panasonic

Autoriseret elektriker & VVS-installatør