Gelcom ApS

Varmepumper

Står du og overvejer en varmepumpe til hjemmet? Så er vi helt sikre på at vi kan hjælpe. Her hos Gelcom er vi nemlig eksperter i Varmepumper. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Varmepumper – En energiløsning med fordele

Hos Gelcom har vi mange års erfaring i at installere varmepumper.

Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Gelcom kan vi nemlig tilbyde dig en skræddersyet varmepumpeløsning, der sikrer dig den bedste løsning til den bedste pris og som samtidig opfylder dine behov.

Hvis du har et ældre olie- eller gasfyr, er det en stor fordel at skifte til en varmepumpe. Du kan også få en varmepumpe som supplerende varmekilde, til det du har nu. Det vil sparer klimaet for en masse CO2, men du vil også kunne sparer på din varmeregning.

Der er flere fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe, på de varme sommer dage kan du nemlig også sætte den til at køle rummet ned.

Ring til os i dag og få en samtale om dine behov.

Gelcom ApS

Vi tilbyder

Vi er eksperter indenfor varmepumper, og med kompetente fagfolk, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Luft til luft varmepumper
Varmepumpe service

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Luft til luft varmepumper

Hos Gelcom tilbyder vi forskellige mærker af varmepumper – Bosch, Samsung, Mitsubishi og Panasonic. Valg af mærke afhænger af, hvilken type bolig du skal have opvarmet, hvor stor boligen er og selvfølgelig hvilke mærker du som kunde selv foretrækker.

Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, du vil få størst gavn af, anbefaler vi, at du ringer eller skriver til os. På den måde kan vi hurtigt kigge på din situation og vurdere hvilken type, der er bedst for dig både varmemæssigt og omkostningsmæssigt.

Gelcom ApS

Varmepumper pris

Varmepumper kan varierer meget i pris, da der er flere faktorer der danner grundlag for hvor meget det kan koste. Det er ting såsom energimærkning, producent, kapacitet og type af varmepumpe.

Hos Gelcom ApS har vi specialiseret os indenfor luft til luft varmepumper og kan give dig en pris, til netop dine omstændigheder og behov. Fang os på kontaktformularen eller ring på 35 14 21 61.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Gelcom ApS

Luft til luft

Hvis du vælger at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, kan den hjælpe dig med at spare på din varmeregning allerede fra første dag, den er installeret. For relativt få penge (mellem 10.000 kr. og 20.000 kr.) kan du installere luft til luft varmepumper, der kan spare dig for mange tusinde kroner hvert eneste år.

Luft til luft varmepumper er nemme at opsætte og vedligeholde. Du skal blot rense pumpens filter en gang om året, så fungerer den atter på fuld kraft. På blot 4-5 år er luft til luft varmepumper tjent hjem igen, og herefter vil besparelserne kun blive større. Luft til luft varmepumper er især geniale til mindre familiehuse og sommerhuse, der i dag har elvarme.

Vi servicerer og reparerer også varmepumper.

Din sikkerhed

Varmepumper er naturenergi

Er du på jagt efter en energi- og pengebesparende energiløsning? Hos Gelcom ApS kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning med varmepumper, som er en suveræn løsning til en meget konkurrencedygtig pris og som samtidig opfylder dine behov.