Jobmuligheder

Her hos Gelcom er vi altid på udkig efter nye kompetente medarbejdere. Så hvis du er en dygtig elektriker eller VVS´er, skal du ikke være bange for at kontakte os på formularen herunder.

Send Ansøgning her

Job hos Gelcom

Er du en dygtig elektriker og kunne du tænke dig at arbejde med større projekter på byggepladser? 

  • Vi kan tilbyde dig et arbejdsmiljø med glade og hjælpsomme kollegaer. 
  • Pension, overenskomst, feriepenge mv. 
  • Løn efter kvalifikationer. 
  • Firmabil.

Hos Gelcom Aps kan vi altid bruge kvalificeret medarbejdere

Er du uddannet elektriker og har nogle års erfaring? Er du selvstændig, effektiv, kvalitetsbevidst, mødestabil og fleksibel? Har du gode samarbejdsevner? Så er det lige dig vi mangler! 

Send en ansøgning til os i kontaktformularen eller på mail info@gelcom.dk

Vi servicere butikker med nye koncept løsninger

Hvis du har lyst til at arbejde med at servicere vores kunder, er du udadvendt og kan arbejde selvstændigt. Overholder du dine aftaler og er pligtopfyldende.

– Så er du måske lige den elektriker vi søger.

Er du ny udlært el-installatør eller elektriker?

Så hører vi også gerne fra dig.

Hos Gelcom ApS vil vi gerne udvikle vores elektrikere, så vi kan tilbyde vores kunder, den bedste service og kompetence, der findes på markedet. Så er du til daglige udfordringer, i et ungt dynamisk team. Sætter du pris på at yde en god service og vil du være med til at samle på glade kunder.

Så er du altid velkommen til at sende en ansøgning i kontaktformularen eller på mail info@gelcom.dk.

Skulle du have spørgsmål, eller har lyst til at vide mere omkring din jobmuligheder hos Gelcom Aps kan du ringe til os på +45 35 14 21 61

Gelcom ApS har mere end 20 års erfaring

Vi hjælper vores kunder med at holde deres omkostninger nede, med vores løsninger sparer vores kunder over 30% på deres el regning. Gelcom ApS er medlem af Blue Install.

Når du søger en stilling hos Gelcom ApS, vil vi gerne vide hvor du har set vores opslag, så skriv gerne at du har set elektriker søges, på Facebook eller via vores hjemmeside. – så bliver vi også klogere!