Gelcom ApS

ABA

Et automatisk brandanlæg også kendt som forkortelsen ABA. ABA er et smart system der er med til at hindre, at en opstået brand spreder sig yderligere i bygningen. ABA er altså med til at sikre brugerne er bygningen og mindske tab af værdifulde ting, hvis uheldet skulle være ude. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde af løsninger.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Automatisk Brandalarmanlæg (ABA)

Automatisk Brandalarmanlæg består typisk af et kontrolpanel en række detektorer, alarmer, alarmtryk, flash og orienteringsplaner. Automatisk Brandalarmanlæg er et lovkrav i alle nye bygninger iht. Bygningsreglementet og bliver derfor automatisk installeret i alle nye bygninger efter krav fra bygge- og brandmyndigheder.

Et ABA-anlæg skal udføres i overensstemmelse DBI retningslinje 232 – Automatiske Brandalarmanlæg, projektering, installation og vedligeholdelse.

Vores elektriker har stor erfaring i at finde den rigtige løsning til jer.

ABA-anlæg

Detektorer

Detektorerne kan være af forskellige typer, og bestemmes ud fra ønsker om f.eks. reaktionstid og eventuelle hensyn til omgivelser og miljø på arbejdspladsen.

De mest almindelige detektorer er adressérbare optiske detektorer.

Alarmtryk

Alarmtrykket er til manuelt at aktivere anlægget, og kan også bruges i andre typer nødsituationer, hvor man ønsker at evakuere bygningen hurtigt. På et myndighedskrævet ABA-anlæg vil alarmtrykket altid sende direkte signal til beredskabet, når du aktiverer det.

Alarmer

I bygningen kan du få 3 forskellige alarm typer i dit ABA-anlæg: sirener, talevarsling eller optiske alarmer (flash alarm). Når vi hjælper dig med at sammensætte dit anlæg, tager vi bl.a. højde for arbejdets natur, støjniveau og lokalernes størrelse og opdeling.

Kontrolpanel, flash og orienteringsplan

Der vil altid være en rød flash alarm på facaden, som hjælper brandvæsnet med at finde frem til den indgang, hvor jeres kontrolpanel og orienteringsplaner befinder sig. Ved hjælp af de to elementer kan brandvæsnet hurtigt få et overblik og lokalisere branden i jeres bygning.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os