Solenergi

Skal vi snakke?

  Vedvarende solenergi

  Overvejer du at montere solceller på dit hus? Gelcom er eksperter i vedvarende solenergi.

  Vi forhandler og installerer solcelleanlæg og solfangere. Dette gør vi i samarbejde med firmaet KlimaEnergi. Solceller er en billig energikilde, der samtidig giver ren samvittighed – det er nemlig rigtig godt for miljøet.

  Hvorfor vælge solenergi?
  Der er mange gode grunde til at investere i solenergi. Udover det åbenlyse; at det er godt for miljøet, er solen en vedvarende energikilde. Det betyder, at du ikke oplever svingninger i pris. Du får altså klare økonomiske fordele ved at vælge solenergi. Yderligere er det muligt at opmagasinere den overskudsenergi, solcellerne producerer, således at du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre. Du kan yderligere kombinere et solcelleanlæg med en varmepumpe. På denne måde kan dine årlige besparelser være ekstra fordelagtige.
  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Lad os sammen finde løsningen til dig

  Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at give saglig rådgivning og hjælper altid med at beregne dine økonomiske fordele. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 35 14 21 61.

  Den bedste solcelle-løsning

  Solceller til en god pris

  Gelcom VVS ApS forhandler og installerer solceller og solfangere til private hjem.

  Vi tilbyder en bred palet af solcelleprodukter fra konkurrencedygtige kvalitetsprodukter til smukke designløsninger.

  Solceller er en billig energikilde, der samtidig giver ren samvittighed – det er nemlig rigtig godt for miljøet.

  Hvorfor vælge solceller?
  Der er mange gode grunde til at investere i solceller. Udover det åbenlyse, at det er godt for miljøet, er solen en vedvarende energikilde. Det betyder, at du ikke oplever svingninger i prisen. Derudover kan du opmagasinere den overskudsenergi, solceller producerer, så du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre. Du kan yderligere kombinere et anlæg med solceller med en varmepumpe. På den måde bliver din årlige besparelse endnu større.
  Et batterilager til dine solceller kan være en god løsning

  Hos Gelcom VVS ApS mener vi, at fremtiden ligger i lagring af strømmen fra dine solceller. Systemet er relativt enkelt: om dagen, når solen skinner, produceres en masse strøm, hvoraf en del opspares på et batteri, der er tilkoblet solcelleanlægget.

  Denne opsparede strøm fra dine solceller bruges derefter om aftenen og om natten, hvor anlægget ikke producerer nogen eller tilstrækkelig strøm. Det kaldes også for hybridsolcelleanlæg. Med dette anlæg kan man opnå en meget høj grad af selvforsyning. Med et hybridsolcelleanlæg vil du i 8 måneder om året kunne være stort set selvforsynende med strøm.

  Der kan være stor forskel på solceller

  Når du skal anskaffe dig et anlæg med solceller, er det naturligvis mere end vigtigt, at du får det helt rigtige anlæg.

  Noget, du især bør være opmærksom på, er, at solceller kan tabe ydelse med årene. Det betyder, at det er en rigtig god idé at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti. På denne måde er du garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem.

  Hos Gelcom VVS ApS yder vi dig al den professionelle rådgivning omkring dit valg af solceller, du har brug for, så du er sikret en god og solid ydelse i mange år.

  Gelcom logo

  Gelcom er dine foretrukne eksperter indenfor vedvarende solenergi, og står klar med kompetente fagfolk til at hjælpe dig til at finde den rette løsning for dig.

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og hør meget mere om solceller

  Vi kører dagligt ud for at montere solceller i Ringsted, men vi kører i hele landet, og vi kommer gerne forbi for at drøfte muligheden for opsætning af solceller hos dig, uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – så kan dine solceller komme tættere på.