Vedvarende energi

Skal vi snakke?

  Vedvarende energi

  Gelcom er eksperter i vedvarende energi.

  Vedvarende energi består af bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi og andre teknologier, disse er alle energier som er CO2-neutrale altså naturlige energiformer. 

  Hos Gelcom kan vi hjælpe med vedvarende energikilder som solceller og varmepumper. 

  Hvorfor vælge vedvarende energi?

   

  Der er mange gode grunde til at investere i vedvarende energi. Udover det åbenlyse, at det er godt for miljøet, da det er naturlige energikilder som ikke slipper op. Giver det dig økonomiske fordele ved at vælge vedvarende energi. 

  Du kan yderligere kombinere et solcelleanlæg med en varmepumpe. På den måde kan dine årlige besparelser være ekstra fordelagtige. 

  Lad os sammen finde løsningen til dig

  Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at give saglig rådgivning og hjælper altid med at beregne dine økonomiske fordele. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 35 14 21 61.

  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Den bedste vedvarende energi løsning

  Gelcom logo

  Gelcom er dine foretrukne eksperter indenfor vedvarende energi, og står klar med kompetente fagfolk til at hjælpe dig til at finde den rette løsning for dig.

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og hør meget mere om vedvarende energi

  Vi kører dagligt ud for at montere vedvarende energi, og vi kommer gerne forbi for at drøfte muligheden for opsætning af vedvarende energi hos dig, uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – så kan din vedvarende energi komme tættere på.