Vedvarende energi

Vedvarende energi er vigtigt hvis man gerne vil mindske sit CO2 aftryk. Her hos Gelcom er vi eksperter i vedvarende energi, indenfor solceller og varmepumper. Kontakt os og få en uforpligtende snak, omkring hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med vedvarende energi.

Skal vi snakke?

  Spar penge med vedvarende energi

  Vedvarende energi også kaldet grøn energi, består af bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi og andre teknologier, disse er alle energier som er CO2-neutrale altså naturlige energiformer.

  Hvis vi fortsat bruger de begrænsede energiformer, som olie og gas, vil vi løbe tør for dem i fremtiden. Derfor er det en god idé at skifte energiforsyning. Udover at være CO2-neutrale, vil du med stor sandsynlighed også kunne forbedre din egen økonomi. 

  Det kan være svært, at finde rundt i hvilke vedvarende energier, der er den bedste løsning for dig. Hos Gelcom har vi elektrikere der kan hjælpe med installationer af vedvarende energikilder som solceller og varmepumper.

  Bioenergi

  Bioenergi er en af de mest udbredte energier vi benytter i Danmark. 

  Denne type energi er stadig vækstende og består i kraftværker der benytter træpiller, flis eller halm. 

  Vindenergi

  Vindenergi benytter vi mere og mere i Danmark. Vindmøllerne har vi stående mange steder rundt i Danmark både på land og ude i vandet.

  Solenergi

  Der findes to typer solenergier. 

  1) Solceller bliver brugt til at producere el. 

  2) Solfanger bliver brugt til at opvarme bygning og til at producere fjernvarme, ved at lade solens stråler opvarme vandet.

  Geotermi

  Geotermisk energi findes i undergrunden. Temperaturen i undergrunden stiger med dybden. 

  Varmen i vandet kan udnyttes til energi til varmeforsyning. 

  Hvorfor vælge ny og moderne energikilde

   

  Der er mange gode grunde til at investere i vedvarende energi. Udover det åbenlyse, at det er godt for miljøet, da det er naturlige energikilder som ikke slipper op. Giver det dig økonomiske fordele ved at vælge vedvarende energi. 

  Du kan yderligere kombinere et solcelleanlæg med en varmepumpe. På den måde kan dine årlige besparelser være ekstra fordelagtige. 

  Lad os sammen finde løsningen til dig

  Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at give saglig rådgivning og hjælper altid med at beregne dine økonomiske fordele. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 35 14 21 61.

  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Den bedste vedvarende energi løsning

  Gelcom logo

  Gelcom er dine foretrukne eksperter indenfor vedvarende energi, og står klar med kompetente fagfolk til at hjælpe dig til at finde den rette løsning for dig.

  Kundeudtalelser

  Kontakt os og hør meget mere om vedvarende energi

  Vi kører dagligt ud for at montere vedvarende energi, og vi kommer gerne forbi for at drøfte muligheden for opsætning af vedvarende energi hos dig, uanset hvor du bor i Danmark. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – så kan din vedvarende energi komme tættere på.