Belysning

Skal vi snakke?

  Belysning til din butik
  – enkelt og oplysende

  Vælg den rigtige belysning til din forretning med Gelcom.

  Hos Gelcom har vi stor erfaring med ændringer af butikkers belysning. Vi har den rigtige og billige løsning, hver gang. Det kan vi garantere, da vi altid tager udgangspunkt i hver enkelt butik, således at vi kan skræddersy et tilbud, der passer til netop dig.

  Godt for pengepungen
  Der er penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med nye energibesparende LED-spotløsninger. Men der kan være rigtig mange penge at hente, såfremt du omlægger al’ belysning.
  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Komplette løsninger

  Vi har udarbejdet komplette løsninger for vores kunder i detailhandlen i mere end 10 år. Vores kundekreds dækker bl.a. Ringsted, men kører i hele landet.

  Vi kører primært i Slimminge, Borup, Kværkeby og Bjæverskov. Vi giver også gerne dig et uforpligtende tilbud på en komplet løsning. Ring til os på telefon 35 14 21 61, så finder vi den bedste og mest energibesparende løsning til dig.

  Belysning i din butik skal være enkel og oplysende

  Hos Gelcom har vi stor erfaring med ændringer og optimering af butikkers belysning. Vi har den rigtige og prisvenlige løsning hver gang. Når du har behov for effektiv belysning, tager vi udgangspunkt i netop din butik og dine produkter, således at vi kan skræddersy et tilbud på belysning, der passer til netop dig.

  Når man taler om belysning til butik, er det vigtigt at bruge et kraftigt, koldt lys. Det får dine varer til at tage sig bedst muligt ud, og du undgår, at misfarvninger på grund af lyset i lokalet eller butiksvinduet får folk til at synes, at dine varer ser forkerte eller for gamle ud.

  Alle undersøgelser og al forskning viser, at belysning spiller en stor rolle, når vi skal vælge. Så derfor er det vigtigt, at netop din belysning er optimal. Forkert belysning kan koste mange penge på bundlinjen.

  LED belysning giver dig mange andre spændende muligheder for at belyse dine varer. Du kan fx bruge LED strips til at skabe lys på steder, hvor det ellers ikke var muligt, ligesom du kan udnytte, at LED belysning ikke bliver nær så varmt som traditionelle gløde- og halogenpærer. Det betyder, at du kan undgå, at fx chokolade og andre let smeltelige produkter bliver bløde, fordi de står badet i for skarpt lys.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Den rette belysning er godt for både salget og pengepungen

   Hvis du går med planer om at ændre din belysning i din butik eller på dit forretningsområde, er der penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med de nye energibesparende LED-spotløsninger.
   Gelcom logo
   Gelcom er eksperter i belysning, og står klar med kompetente fagfolk til at finde den rette løsning for dig.

   Kundeudtalelser

   Vi laver komplette løsninger med belysning

   Hos Gelcom VVS ApS har vi udarbejdet komplette løsninger for vores kunder i detailhandlen i mere end 10 år.

   Vores kundekreds dækker bl.a. Ringsted, Borup, Bjæverskov, Køge og Roskilde, men vi kører gerne på hele Sjælland, hvis opgaven kræver det. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 35 14 21 61, så finder vi den bedste og mest energibesparende løsning på belysning til dig.