Belysning

Her hos Gelcom kan du forvente rådgivning fra eksperter indenfor belysning, så du får præcis den belysning du har behov for. Kontakt os allerede i dag for at hører mere om hvordan du optimere belysningen i din bolig, butik eller lagerhal.

Skal vi snakke?

  Belysning til din butik

  Vælg den rigtige belysning til din forretning med Gelcom.

  Vores elektrikere har stor erfaring med ændringer af butikkers belysning. Vi har den rigtige løsning, hver gang. Det kan vi garantere, da vi altid tager udgangspunkt i hver enkelt butik, således at vi kan skræddersy et tilbud, der passer til netop dig.

  Godt for pengepungen

  Der er penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med nye energibesparende LED-spotløsninger. Men der kan være rigtig mange penge at hente, såfremt du omlægger al’ belysning.

  Belysning i din butik skal være enkel og oplysende

  Hos Gelcom har vi stor erfaring med ændringer og optimering af butikkers belysning. Vi har den rigtige og prisvenlige løsning hver gang. Når du har behov for effektiv belysning, tager vi udgangspunkt i netop din butik og dine produkter, således at vi kan skræddersy et tilbud på belysning, der passer til netop dig.

  Når man taler om belysning til butik, er det vigtigt at bruge et kraftigt, koldt lys. Det får dine varer til at tage sig bedst muligt ud, og du undgår, at misfarvninger på grund af lyset i lokalet eller butiksvinduet får folk til at synes, at dine varer ser forkerte eller for gamle ud.

  Alle undersøgelser og al forskning viser, at belysning spiller en stor rolle, når vi skal vælge. Så derfor er det vigtigt, at netop din belysning er optimal. Forkert belysning kan koste mange penge på bundlinjen.

  LED belysning giver dig mange andre spændende muligheder for at belyse dine varer. Du kan fx bruge LED strips til at skabe lys på steder, hvor det ellers ikke var muligt, ligesom du kan udnytte, at LED belysning ikke bliver nær så varmt som traditionelle gløde- og halogenpærer. Det betyder, at du kan undgå, at fx chokolade og andre let smeltelige produkter bliver bløde, fordi de står badet i for skarpt lys.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Den rette belysning er godt for både salget og pengepungen

   Hvis du går med planer om at ændre din belysning i din butik eller på dit forretningsområde, er der penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med de nye energibesparende LED-spotløsninger.
   Gelcom logo
   Gelcom er eksperter i belysning, og står klar med kompetente fagfolk til at finde den rette løsning for dig.
   Altid kvalitet - til tiden

   Høj kvalitet

   Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

   Vi leverer - til tiden!

   Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

   Tilfredse kunder

   Vi lever af tilfredse kunder.

   Kundeudtalelser

   Vi laver komplette løsninger med belysning

   Hos Gelcom ApS har vi udarbejdet komplette løsninger for vores kunder i detailhandlen i mere end 10 år.

   Vores kundekreds for erhverv og privat dækker hele Sjælland, vi har hvis opgaven kræver det også kunder i Jylland. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 35 14 21 61, så finder vi den bedste og mest energibesparende løsning på belysning til dig.