Brand

Skal vi snakke?

  Brand og brandsikring
  i høj kvalitet

  Har du styr på sikkerheden, hvis der skulle opstå brand på arbejdspladsen? 

  Mange går i god tro og tænker at de nok skal nå ud og tingene skal nok blive reddet osv. hvis der opstår brand. Men virkeligheden er, at branden kan tage rigtig hurtigt fat og den kan være næsten umulig at slukke nogen gange.

  Med et ABA, ABV, AVA, eller alle sammen, så er du meget mere sikker og kan få lukket branden ned hurtigt og effektivt, så bygningen ikke bliver beskadiget eller sågar brænder ned.

  Få en snak med vores elektriker / El-installatør og lad os give dig råd og vejledning til hvad du kan gøre.

  ABA / ABV / AVA forklaret

  ABA

  ABA står for Automatisk Brand Alarm. Det er et system, der hurtigt kan fortælle, at der er brand og lige præcis hvor henne det er.

  ABV

  ABV står for Automatisk Brand Ventilation, og betyder at idet at den får af vide af systemet at der er brand i bygningen, så lukker den alt ventilation af så branden ikke får noget ilt, som den kan bruge til at blive større.

  AVA

  AVA står for Automatisk Varsling Anlæg, og er en effektiv måde at få gjort opmærksom på at der er brand.

  En effektiv kombination af erfaring og ekspertise

  Alle disse systemer giver rigtig god mening at benytte sammen, hvis du gerne vil beskytte dine medarbejdere og/eller materialer på et lager eller lignende.

  Disse systemer er så gode, at de kan opfange røgen meget hurtigere end en næse eller brandalarm kan. Når du vælger at installere ABA systemer, er det mest fornuftigt at have lokalerne lavet af beton eller andet som ikke brænder. Ydermere er det en fordel at have branddøre med automatisk lukke mekanisme, hvis der bliver opfanget røg i lokalet.

  Dørene sammen med et ventilationssystem gør det meget svært for branden at vokse og komme ud. Idet den ikke får ilt og hvis der ikke er let brandbarer produkter, så bør branden blive lukket ned og meget nem at håndtere. Hvis der er et ordentligt AVA system, så sørger det for, at personalet er underrettet og de er ført sikkert ud, uden om branden.

  Kundeudtalelser

  Har dette vakt din interesse?

  Hos Gelcom ApS tilbyder vi hjælp til brandsikring. Vi leverer brandsikring hos mindre og større butikker og erhvervslejemål i hele landet.

  Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 35 14 21 61 – vi leverer brandsikring, der virker!