Solceller

Solenergi er en god og miljøvenlig løsning, og samtidig kan du minimere din elregning. Med solenergi kan det måske være svært, at finde ud af hvad der er den bedste løsning for dig. Kontakt os i dag, og bliv klogere på solceller.

 

 

Skal vi snakke?

  Solenergi af Gelcom ApS

  Vidste du at du kan spare flere tusinde af kroner om året ved, at vælge solceller til at give dig strøm?

  Der er mange gode grunde til at investere i solenergi. Udover det åbenlyse; at det er godt for miljøet, er solen en vedvarende energikilde. Det betyder, at du ikke oplever svingninger i pris. 

  Du får altså klare økonomiske fordele ved at vælge solenergi. Yderligere er det muligt at opmagasinere den overskudsenergi, solcellerne producerer, således at du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre. 

  Mange går i troen om at når det er overskyet eller tåget, så producerer solcelleanlægget ikke strøm, det gør det. Det gør det fordi det ikke er solens stråler der generere strøm, men lyset fra solen. Solceller producerer dog bedst i solskinsvejr. 

   

  Spar penge vælg solceller

  Hvis du er en virksomhed, der har computere stående tændt hele natten, eller belysning i et udstillings vindue, eller andet, så kan solenergi spare dig for utroligt mange penge, samtidig med at du sparer den ekstra belastning på jordens resurser.

  I stedet for at få den strøm igennem energiselskaber som man kender, så er der et alternativ.

  Yderligere er det muligt at opmagasinere den overskudsenergi, solcellerne producerer, således at du ikke skal betale ekstra de dage, hvor solen skinner mindre.

  Der kan være stor forskel på solceller

  Når du skal anskaffe dig et anlæg med solceller, er det naturligvis mere end vigtigt, at du får det helt rigtige anlæg. 

  Noget, du især bør være opmærksom på er, at solceller kan tabe ydelse med årene. Det betyder, at det er en rigtig god idé at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti. På denne måde er du garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem. 

  Gelcom ApS din professionelle elektriker står klar til rådgivning omkring dit valg af solceller, du har brug for, så du er sikret en god og solid ydelse i mange år. 

  Solceller til en god pris

   

  Gelcom ApS forhandler og installerer solceller og solfangere til private hjem.

  Vi tilbyder en bred palet af solcelleprodukter fra konkurrencedygtige kvalitetsprodukter til smukke designløsninger.

  Solceller er en billig energikilde, der samtidig giver ren samvittighed – det er nemlig rigtig godt for miljøet.

  Et batterilager til dine solceller kan være en god løsning

  Hos Gelcom ApS mener vi, at fremtiden ligger i lagring af strømmen fra dine solceller. Systemet er relativt enkelt: om dagen, når solen skinner, produceres en masse strøm, hvoraf en del opspares på et batteri, der er tilkoblet solcelleanlægget.

  Denne opsparede strøm fra dine solceller bruges derefter om aftenen og om natten, hvor anlægget ikke producerer nogen eller tilstrækkelig strøm. Det kaldes også for hybridsolcelleanlæg. Med dette anlæg kan man opnå en meget høj grad af selvforsyning. Med et hybridsolcelleanlæg vil du i 8 måneder om året kunne være stort set selvforsynende med strøm.

  Lokal elektriker / El-installatør

  Vi arbejder primært på Sjælland. Skulle du dog befinde dig på Fyn eller i Jylland, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

  Medlem af Tekniqs Garantiordning

  For din skyld så er vi medlem af Tekniqs Garantiordning. Vi laver sjældent fejl, dog er vi kun mennesker og vi ved at det kan ske.

  Derfor har vi valgt at være medlem af denne garantiordning, der dækker dig op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  Tekniq logo

  Kontakt os

  Hvis du ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 35 14 21 61 eller skriv til os på info@gelcom.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.