Gelcom ApS

El

El – Strøm – elektricitet er alle en og samme ting. En nødvendighed vi har i vore dage. Vi bruger elektricitet hele tiden.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Din elektriker Ringsted

El i daglig brug.

Vi bruger elektricitet hele tiden – til komfuret, køleskabet, belysning, ventilation, varmepumper, brandanlæg, til alt hvad vi sætter i en stikkontakt og mange mange flere ting.

Hvad er el?

Den type strøm, der er i stikkontakten er vekselstrøm, her veksler elektroner mellem at løbe den ene og den anden vej. Det betyder at der sker følgende: Opladeren sættes i telefonen og stikket i stikkontakten. Elektronerne bevæger sig gennem ledningen hen til telefonen og tilbage igen ad samme vej. Det er denne bevægelse af elektronerne, der skaber strøm.

Hvordan får vi så el i huset?

El kan genereres på mange forskellige måder. Vi kan få elektricitet fra bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi – Disse energier er de CO2 neutrale, altså naturlige energiformer. Derudover har vi så afbrænding af kul, olie og gas som ikke er så CO2 venlige.

Gelcom ApS

Vores elektrikere

Vi kan som elektriker installere og designe de elektriske installationer som fx lys og alarmsystemer, når der bliver bygget nye bygninger, eller når bygninger skal renoveres.

Her hos Gelcom arbejder vores elektrikere også med grønne løsninger som fx vedvarende energi, energioptimering og forbedret indeklima.

Vores serviceelektrikere, står klar til at tage ud til virksomheder og private kunder, når de har problemer med deres el-installationer.

De løser mange forskellige slags serviceopgaver, og rådgiver også kunderne om de bedste og billigste elektriske løsninger.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Din sikkerhed

Lovgivning og Dokumentation

Strøm er farligt, forkerte installationer kan have alvorlige konsekvenser. Derfor er det vigtigt at tænke sig om inden man selv begiver sig ud i at rode med el-installationer.

Vi anbefaler selvfølgelig at i ringer efter en elektriker. En elektriker har faglig viden om, hvordan man udfører arbejdet korrekt og sikkert.

Gelcom’s elektrikere kender til love og regler på området, som sikre at installationerne bliver udført efter sikkerheds- og miljøkravene.

Du skal også være opmærksom på, at du som bruger/ejer af el-installationer er ansvarlig for, at installationen overholder reglerne. Ved fejl og mangler skal ejer/bruger sørge for at få repareret dette hurtigst muligt.

Du kan læse mere om reglerne for el-installationer på Retsinformation – Elsikkerhedsloven.

Medlem af Tekniq