Gelcom ApS

Belysning

Her hos Gelcom kan du forvente rådgivning fra eksperter indenfor belysning, så du får præcis den belysning du har behov for. Kontakt os allerede i dag for at hører mere om hvordan du optimere belysningen i din bolig, butik eller lagerhal.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Belysning til din butik

Vælg den rigtige belysning til din forretning med Gelcom.

Vores elektrikere har stor erfaring med ændringer af butikkers belysning. Vi har den rigtige løsning, hver gang. Det kan vi garantere, da vi altid tager udgangspunkt i hver enkelt butik, således at vi kan skræddersy et tilbud, der passer til netop dig.

Godt for pengepungen

Der er penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med nye energibesparende LED-spotløsninger. Men der kan være rigtig mange penge at hente, såfremt du omlægger al’ belysning.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Belysning i din butik skal være enkel og oplysende

Hos Gelcom har vi stor erfaring med ændringer og optimering af butikkers belysning. Vi har den rigtige og prisvenlige løsning hver gang. Når du har behov for effektiv belysning, tager vi udgangspunkt i netop din butik og dine produkter, således at vi kan skræddersy et tilbud på belysning, der passer til netop dig.

Når man taler om belysning til butik, er det vigtigt at bruge et kraftigt, koldt lys. Det får dine varer til at tage sig bedst muligt ud, og du undgår, at misfarvninger på grund af lyset i lokalet eller butiksvinduet får folk til at synes, at dine varer ser forkerte eller for gamle ud.

Alle undersøgelser og al forskning viser, at belysning spiller en stor rolle, når vi skal vælge. Så derfor er det vigtigt, at netop din belysning er optimal. Forkert belysning kan koste mange penge på bundlinjen.

LED belysning giver dig mange andre spændende muligheder for at belyse dine varer. Du kan fx bruge LED strips til at skabe lys på steder, hvor det ellers ikke var muligt, ligesom du kan udnytte, at LED belysning ikke bliver nær så varmt som traditionelle gløde- og halogenpærer. Det betyder, at du kan undgå, at fx chokolade og andre let smeltelige produkter bliver bløde, fordi de står badet i for skarpt lys.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Gelcom ApS

Den rette belysning er godt for både salget og pengepungen

Hvis du går med planer om at ændre din belysning i din butik eller på dit forretningsområde, er der penge at spare ved at skifte dine halogenspots ud med de nye energibesparende LED-spotløsninger.