Gelcom ApS

CTS

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret elektriker / el-installatør? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

CTS - Central Tilstandskontrol og Styring

CTS anlæg bruges til at overvåge og kontrollere tekniske installationer i ét eller flere rum. Uanset hvor du befinder dig, vil du med et CTS anlæg kunne kontrollere og styre alle tekniske installationer i bygningen, det kræver blot en computer, telefon eller tablet.

Ved at vælge CTS, kan du optimere energiforbruget i din virksomhed.

Hos Gelcom har vi elektrikere der kan vejlede til den rigtige løsning for dig.

Kontakt os for et tilbud.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Hvorfor vælge CTS?

Et CTS anlæg vil forbedre indeklimaet, som kan medvirke til at reducere sygefraværet og øge effektiviteten i din virksomhed.

Det er meget nemt at navigere rundt i og du vil kunne følge udviklingen af energiforbruget ved hjælp af grafer. På den måde vil du kunne gribe ind, hvis der skal foretages nogle ændringer.

Du vil gøre dig selv og dine medarbejdere/kollegaer en stor tjeneste ved at vælge denne løsning og det vil typisk kunne betale sig selv ind på nogle få år.

Det er en win-win-situation for alle.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os