Gelcom ApS

El-installatør

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret el-installatør? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Professionel el-installatør

Har du brug for en autoriseret el-installatør, så er du helt klart det rette sted.

Vi har mere end 20 års erfaring, og vi kan også hjælpe dig! Vi har siden år 2000 arbejdet med el-installationer, og vi er autoriseret el-installatør, så du kan altid være sikker på at vi gør vores arbejde til perfektion. Mange el-installationer kræver at man er autoriseret el-installatør, og det får du hos os.

Hvis ikke el-installationer bliver udført af en fagperson med den korrekte uddannelse, er det en ulovlig installation, og det vil din forsikring ikke dække. Så det kan kun betale sig at vælge en autoriseret el-installatør.

Hos Gelcom ApS løser vi alle typer for opgaver, der kræver en autoriseret el-installatør – både almindelige elektriker opgaver, samt større opgaver i hele landet.

Vi sender løbende vores elektrikere på kursus, som gør at vi hele tiden, er på forkant med udviklingen. Så du kan altid være sikker på, at når du får besøg af os, får du den bedste service, der er på markedet.

Hos Gelcom har vi mange glade kunder, og det er vores klare overbevisning, at vejen til dette er gennem tæt dialog. Derfor er vi altid klar til at servicere vores kunder med rådgivning, vejledning og ekspertise.

Vores kernekompetencer

Autoriseret El-installatør

Vi kører serviceudkald i Ringsted og omegnen, men udfører større projekter i hele Danmark, så vi hører meget gerne fra dig.

Vi forsøger at få glade kunder, det har vi haft siden år 2000 da vi startede. Siden da har vi løst rigtig mange gange opgaver for mange privatkunder som erhvervskunder, og vi har dermed udvidet vores kompetencer samt vores netværk.

Lokal elektriker

Vores elektrikere kører primært i nærområdet fordi vi igennem årene, har opbygget en større kundeportefølje. Der er dog stadig plads til flere, og vi kører også gerne ud til dig.

Så søges der en autoriseret elektriker, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan vores kram.

Tilbud på elektriker i Ringsted

Hvis du finder os interessant, så hører vi meget gerne fra dig, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Nogle opgaver skal dog beses før vi kan komme med en endelig pris. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Kvalitetsbevidst og serviceminded elektrikerfirma

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, altid er med beskrivelse og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

En aftale er en aftale hos os, og vi overholder derfor altid deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.

Vi arbejder for at være dit fortrukne elektriker firma. Kontakt os i dag og find ud af hvorfor vores kunder vælger os.

Gelcom ApS

Gelcom ApS er beliggende i Ringsted

Det betyder, at folk kender os og vi kender folk. Vi tager alle opgaver lige seriøst, så du er sikret et professionelt stykke arbejde uanset hvad.

Vi har mange tilfredse kunder, og nogle af dem har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, du kan læse dem på Trustpilot og du er også meget velkommen til at efterlade en kommentar til os.

Vi har hovedsæde i Ringsted, men vi har erhvervskunder i hele landet. Mens private kunder har vi primært i Ringsted og nærmeste omegn.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Gelcom ApS

Professionel og autoriseret el-installatør

Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

Gelcom ApS

For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.

Din sikkerhed

Medlem af TEKNIQ´s Garantiordning

Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, det er vi for vores kunders skyld. Vi har hørt historier om at folk har oplevet at udbyder ikke har levet op til deres del af aftalen, og så står køber den noget belæg for erstatning.

Dog gør vi ikke sådan, dette er en garanti for at hvis uheldet var ude og vi lavede en sjællen fejl, så er du dækket. Du er som kunde hos os dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. På den måde står du ikke uden hjælp, hvis det utænkelige skulle ske, at vi lavede en fejl.