Gelcom ApS

Vedvarende energi

Vedvarende energi er vigtigt hvis man gerne vil mindske sit CO2 aftryk. Her hos Gelcom er vi eksperter i vedvarende energi, indenfor solceller og varmepumper. Kontakt os og få en uforpligtende snak, omkring hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med vedvarende energi.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Spar penge med vedvarende energi

Vedvarende energi også kaldet grøn energi, består af bioenergi, vindenergi, solenergi, geotermi og andre teknologier, disse er alle energier som er CO2-neutrale altså naturlige energiformer.

Hvis vi fortsat bruger de begrænsede energiformer, som olie og gas, vil vi løbe tør for dem i fremtiden. Derfor er det en god idé at skifte energiforsyning. Udover at være CO2-neutrale, vil du med stor sandsynlighed også kunne forbedre din egen økonomi.

Det kan være svært, at finde rundt i hvilke vedvarende energier, der er den bedste løsning for dig. Hos Gelcom har vi elektrikere der kan hjælpe med installationer af vedvarende energikilder som solceller og varmepumper.

Find den bedste vedvarende energi løsning

Bioenergi

Bioenergi er en af de mest udbredte energier vi benytter i Danmark.

Denne type energi er stadig vækstende og består i kraftværker der benytter træpiller, flis eller halm.

Vindenergi

Vindenergi benytter vi mere og mere i Danmark. Vindmøllerne har vi stående mange steder rundt i Danmark både på land og ude i vandet.

Solenergi

Der findes to typer solenergier.

1) Solceller bliver brugt til at producere el.

2) Solfanger bliver brugt til at opvarme bygning og til at producere fjernvarme, ved at lade solens stråler opvarme vandet.

Geotermi

Geotermisk energi findes i undergrunden. Temperaturen i undergrunden stiger med dybden.

Varmen i vandet kan udnyttes til energi til varmeforsyning.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Hvorfor vælge ny og moderne energikilde

Der er mange gode grunde til at investere i vedvarende energi. Udover det åbenlyse, at det er godt for miljøet, da det er naturlige energikilder som ikke slipper op. Giver det dig økonomiske fordele ved at vælge vedvarende energi.

Du kan yderligere kombinere et solcelleanlæg med en varmepumpe. På den måde kan dine årlige besparelser være ekstra fordelagtige.

Gelcom ApS

Lad os sammen finde løsningen til dig

Gennem mange års erfaring har vi mulighed for at give saglig rådgivning og hjælper altid med at beregne dine økonomiske fordele. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon 35 14 21 61.

Gelcom er dine foretrukne eksperter indenfor vedvarende energi, og står klar med kompetente fagfolk til at hjælpe dig til at finde den rette løsning for dig.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os