Elektriker Borup

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret elektriker i Borup? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Skal vi snakke?

  Professionel Elektriker Borup

  Har du brug for en autoriseret el-installatør, så behøver du ikke at lede videre.

  Vi har mere end 20 års erfaring, og vi kan også hjælpe dig! Mange el-installationer kræver at man er autoriseret el-installatør, og det får du hos os. Siden år 2000, har vi arbejdet med el-installationer, så du kan være sikker på at vi gør vores arbejde til perfektion.

  El-installationer skal udføres af en fagperson med den rette uddannelse, for hvis uheldet er ude, så vil din forsikring ikke dække.
  Gelcom ApS kan løse alle opgaver, som kræver en autoriseret el-installatør, både store som små.

  For at være på forkant med udviklingen, sender vi løbende vores elektrikere på kursus. Det er også med til at sikre dig den bedste service på markedet, når du får besøg af os.

  Det er vores klare overbevisning at vejen frem til glade og tilfredse kunder, er gennem tæt dialog. Derfor er vi altid klar til at servicere vores kunder med rådgivning, vejledning og ekspertise.

  Gelcom ApS - Kvalitet og service i topklasse

  Hos os går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, er med beskrivelse og indsigt. Det er også med til at sikre dig som kunde, at resultatet er som du ønsker.

  Du kan regne med os, hos os er en aftale en aftale. Og deadlines vil altid blive overholdt. Derudover arbejder vi selvfølgelig også efter gældende lovgivning. Du vil være sikret mod uventede problemstillinger, for vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ.

  Vi gør vores bedste for at være dit fortrukne elektrikerfirma. Kontakt os i dag og find ud af hvorfor vores kunder vælger os. 

  Autoriseret El-installatør

  Vi kører serviceudkald i Ringsted og omegnen.

  Siden vi startede i år 2000, har vi løst rigtig mange opgaver, både for private- og erhvervskunder.
  For os er det vigtig at du som kunde er glad og tilfreds med vores udførte arbejde. Vores kompetencer og netværk har udvidet sig meget igennem tiden, hvilket også er med til at give dig det rette tilbud eller løsning.

  Lokal elektriker

  Det er primært i nærområdet at vores elektrikere kører. Der har vi så igennem årene opbygget en større kundeportefølje. Der er dog stadig plads til flere, og vi kører også gerne ud til dig.

  Så søger du efter en autoriseret elektriker, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan vores kram.

  Tilbud på elektriker i Borup

  Hvis du finder os interessant, så hører vi meget gerne fra dig, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

  Nogle opgaver skal dog beses før vi kan komme med en endelig pris. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

  Gelcom ApS er beliggende i Ringsted

  Det betyder, at folk kender os og vi kender folk. Vi tager alle opgaver lige seriøst, så du er sikret et professionelt stykke arbejde uanset hvad.

  Vi har mange tilfredse kunder, og nogle af dem har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, du kan læse dem på Trustpilot og du er også meget velkommen til at efterlade en kommentar til os.

  Vi har hovedsæde i Ringsted, men vi kører også ud til privat kunder i byerne omkring Ringsted.

  Medlem af Tekniq´s Garantiordning

  Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, det er vi for vores kunders skyld. Vi har hørt historier om at folk har oplevet at udbyder ikke har levet op til deres del af aftalen, og så står køber den noget belæg for erstatning.

  Dog gør vi ikke sådan, dette er en garanti for at hvis uheldet var ude og vi lavede en sjællen fejl, så er du dækket. Du er som kunde hos os dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. På den måde står du ikke uden hjælp, hvis det utænkelige skulle ske, at vi lavede en fejl.

  Tekniq logo

  Kontakt os

  Nedenfor kan du se, hvilke konkrete løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed og hvilken arbejdsproces, vi benytter. Vi arbejder ud fra Ringsted, men kører i hele landet.

  Ring til os på telefon 35 14 21 61 og hør nærmere.

  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Professionel og autoriseret
  el-installatør

  Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små.

  Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

  Kundeudtalelser

  For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

  Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

  En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.