Gelcom ApS

Elektriker Dianalund

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret elektriker i Dianalund? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Professionel Elektriker Dianalund

Skal vi hjælpe dig?

Med mere end 20 års erfaring, og utallige løste opgaver, er vi det rette valg for dig. Vi kan tilbyde dig en autoriseret el-installatør med den rigtige uddannelse. Så risikerer du heller ikke at din forsikring ikke dækker, hvis uheldet sker. Der kan det ikke betale sig at være bagklog.

Hos Gelcom ApS kan vi hjælpe dig med alle opgaver, som kræver en autoriseret el-installatør. Og det er lige meget om det er en stor eller lille opgave.

Vi ved at det er vigtigt at være på forkant med udviklingen, så derfor sender vi også løbende vores elektrikere på kursus. Det giver dig den bedste service, der er på markedet, når du får besøg af os.

Hos Gelcom samler vi på glade kunder, og det er vores klare overbevisning, at vejen til dette er gennem tæt dialog. Vi er derfor altid klar til at servicere vores kunder med rådgivning, vejledning og ekspertise.

Vores kernekompetencer

Autoriseret El-installatør

Vi holder til i Ringsted, hvor vi kører serviceudkald, men kører også i omegnen.

Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører for dig. Vi forsøger at få glade kunder, det har vi haft siden år 2000 da vi startede.

Siden da har vi hjulet rigtig mange privatkunder samt erhvervskunder med deres opgaver. Det har dermed udvidet vores kompetencer samt vores netværk.

Lokal elektriker

Da det er primært er nærområdet vores elektrikere kører i, har vi igennem årene opbygget en større kundeportefølje. Men der er stadig plads til flere, og vi kører også gerne ud til dig.

Så har du brug for en autoriseret elektriker, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Vi kan vores kram.

Tilbud på elektriker i Dianalund

Hvis du finder os interessant, så hører vi meget gerne fra dig, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Nogle opgaver skal dog beses før vi kan komme med en endelig pris. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Hos os får du kvalitet og service i topklasse

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører for dig, er med beskrivelse og indsigt. På denne måde er du som kunde garanteret, at du får det, som du vil have, og at resultatet er efter dine ønsker. En aftale er en aftale hos os, og derfor kan du være sikker på at vi altid overholder deadlines.

Vi arbejder selvfølgelig også efter gældende lovgivning. Og du vil være sikret mod uventede problemstillinger, da vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ.

Vi arbejder for at være dit fortrukne elektrikerfirma. Kontakt os i dag og find ud af hvorfor vores kunder vælger os.

Gelcom ApS

Gelcom ApS er beliggende i Ringsted

Det betyder, at folk kender os og vi kender folk. Vi tager alle opgaver lige seriøst, så du er sikret et professionelt stykke arbejde uanset hvad.

Vi har mange tilfredse kunder, og nogle af dem har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, du kan læse dem på Trustpilot og du er også meget velkommen til at efterlade en kommentar til os.

Vi har hovedsæde i Ringsted, men vi kører også ud til privat kunder i byerne omkring Ringsted.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Gelcom ApS

Professionel og autoriseret el-installatør

Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

Gelcom ApS

For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.

Din sikkerhed

Medlem af TEKNIQ´s Garantiordning

Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, det er vi for vores kunders skyld. Vi har hørt historier om at folk har oplevet at udbyder ikke har levet op til deres del af aftalen, og så står køber den noget belæg for erstatning.

Dog gør vi ikke sådan, dette er en garanti for at hvis uheldet var ude og vi lavede en sjællen fejl, så er du dækket. Du er som kunde hos os dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. På den måde står du ikke uden hjælp, hvis det utænkelige skulle ske, at vi lavede en fejl.