Gelcom ApS

Elektriker Glumsø

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret elektriker i Glumsø? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Vi sætter en ære og pligt i:

Ønsker du at høre mere?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på 35 14 21 61

Referencer

Gelcom ApS

Professionel Elektriker Glumsø

En autoriseret el-installatør? Det får du hos os.

Med mere end 20 års erfaring inden for feltet, er vi de rette til at hjælpe dig. Vi har siden år 2000 arbejdet med el-installationer og da vi er autoriseret el-installatør, kan du være sikker på at vi gør vores arbejde til perfektion. Mange el-installationer kræver at man er autoriseret el-installatør, og det er du garanteret hos os.

Det kan kun betale sig at vælge en autoriseret el-installatør med den rigtige uddannelse. Ellers risikerer du at din forsikring ikke dækker, hvis uheldet sker. Det vil nemlig blive betragtet som en ulovlig installation.

Hos Gelcom ApS hjælper vi med alle opgaver, der kræves en autoriseret el-installatør – Vi hjælper med store som små opgaver.

Vi vil gerne være på forkant med udviklingen og derfor sender vi løbende vores elektrikere på kursus. Derfor kan du altid være sikker på, at vi altid leverer den bedste service på markedet, når du får besøg af os.

Hos Gelcom har vi mange tilfredse kunder og det er vi meget glade for. Årsagen skyldes tæt dialog med dig som kunde. Vi er altid klar til at servicere dig med rådgivning, vejledning og ekspertise.

Vores kernekompetencer

Autoriseret El-installatør

Serviceudkald kører vi i Ringsted og omegnen.

Vi har hjulpet mange glade og tilfredse kunder og det har vi haft siden vi startede i år 2000.

Siden da har vi løst rigtig mange opgaver for mange privatkunder samt erhvervskunder, og vi har dermed udvidet vores kompetencer samt vores netværk.

Lokal elektriker

Da vores elektrikere hovedsageligt kører i nærområdet, er vores kundeportefølje blevet større og større hen over årene. Men der er stadig plads til flere, og vi kører også gerne ud til dig.

Så kontakt os endelig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Hos os er kvaliteten i top og vi kan vores kram.

Tilbud på elektriker i Glumsø

Hvis du finder os interessant, så hører vi meget gerne fra dig, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Nogle opgaver skal dog beses før vi kan komme med en endelig pris. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Din sikkerhed

Hos os er du garanteret et godt stykke arbejde

Medlem af Tekniq

Gelcom ApS

Høj kvalitet og god service er meget vigtig for os

Du kan som kunde være sikker på, at det arbejde vi udfører, er med beskrivelse og indsigt. Det vil give dig det resultat du ønsker og at det hele bliver som du vil have det.

Hos os er en aftale er en aftale og vi overholder altid deadlines. Vi arbejder efter gældende lovgivning og er medlem af garantiordningen TEKNIQ. Det er med til at sikre dig mod uventede problemstillinger.

Vi vil gerne være dit fortrukne elektrikerfirma. Kontakt os i dag og find ud af hvorfor vores kunder vælger os.

Gelcom ApS

Gelcom ApS er beliggende i Ringsted

Det betyder, at folk kender os og vi kender folk. Vi tager alle opgaver lige seriøst, så du er sikret et professionelt stykke arbejde uanset hvad.

Vi har mange tilfredse kunder, og nogle af dem har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, du kan læse dem på Trustpilot og du er også meget velkommen til at efterlade en kommentar til os.

Vi har hovedsæde i Ringsted, men vi kører også ud til privat kunder i byerne omkring Ringsted.

Vores Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Gelcom ApS

Professionel og autoriseret el-installatør

Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

Gelcom ApS

For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.

Din sikkerhed

Medlem af TEKNIQ´s Garantiordning

Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, det er vi for vores kunders skyld. Vi har hørt historier om at folk har oplevet at udbyder ikke har levet op til deres del af aftalen, og så står køber den noget belæg for erstatning.

Dog gør vi ikke sådan, dette er en garanti for at hvis uheldet var ude og vi lavede en sjællen fejl, så er du dækket. Du er som kunde hos os dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. På den måde står du ikke uden hjælp, hvis det utænkelige skulle ske, at vi lavede en fejl.