Elektriker Haslev

Skal du bruge hjælp fra en autoriseret elektriker i Haslev? Så er du landet det helt rigtige sted. Gelcom har mere end 20 års erfaring med el installationer og andre elektriker opgaver. Så hvis du ønsker en forbløffende god elektriker, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

Skal vi snakke?

  Professionel Elektriker Haslev

  Brug for en autoriseret el-installatør? Så læs endelig videre og få den rette hjælp!

  Efter mere end 20 års erfaring indenfor feltet, er vi sikker på at vi også kan hjælpe dig. Hos os er du garanteret at vi gør vores arbejde til perfektion. Rigtig mange el-installationer kræver en autoriseret el-installatør, og det får du hos os.   

  Det er en ulovlig installation, hvis den ikke bliver udført af en fagperson med den rigtige uddannelse. Og det vil din forsikring ikke dække. Derfor kan det kun betale sig at vælge en autoriseret el-installatør.

  Hos Gelcom ApS hjælper vi med uanset størrelsen på opgaven. Vi løser alle opgaver, der kræver en autoriseret el-installatør

  Vil du have den bedste service, der er på markedet? Det vil du få du hos os, for vi sender løbende vores elektrikere på kursus, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen.

  Glade kunder, er noget vi hos Gelcom samler på. Og det er vores klare overbevisning, at vejen til dette er gennem tæt dialog. Derfor er vi altid klar til at servicere dig med rådgivning, vejledning og ekspertise.

  Elektrikerfirma hvor du får super kvalitet og fantastisk service

  Det er meget vigtigt for os, du som kunde får det som du vil have. Derfor er det arbejde vi udfører altid med beskrivelse og indsigt. På den måde vil du få de resultater du ønsker. 

  En aftale er altid en aftale hos os. Vi arbejder selvfølgelig også efter gældende lovgivning. Derudover er du også sikret mod uventede problemstillinger, da vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ.

  Vi arbejder hårdt for at være dit fortrukne elektrikerfirma. 
  Hold dig ikke tilbage… Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig.

   

  Autoriseret El-installatør

  Vi kører serviceudkald i Ringsted og i omegnen.

  Vi forsøger altid at få glade kunder, og det har vi haft siden år 2000 da vi startede. Siden da har vi løst rigtig mange opgaver for mange privatkunder / erhvervskunder, og det har dermed udvidet vores kompetencer samt vores netværk.

  Lokal elektriker

  Det er hovedsageligt i nærområdet at vores elektrikere kører. Det har derfor medvirket til at vi igennem årene, har opbygget en større kundeportefølje. Men vi har stadig plads til flere, og vi kører også gerne ud til dig.

  Så ring til os i dag, hvis du har brug for en autoriseret elektriker samt ønsker et uforpligtende tilbud.

  Vores elektrikere kan deres kram. 

  Tilbud på elektriker i Haslev

  Hvis ovenstående har fanget din interesse, så hører vi meget gerne fra dig, og vi giver selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud.

  Nogle opgaver skal vi ud og se før vi kan komme med en endelig pris. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig.

  Gelcom ApS er beliggende i Ringsted

  Det betyder, at folk kender os og vi kender folk. Du kan være sikker på at vi tager alle opgaver lige seriøst. Du vil være garanteret professionelt stykke arbejde uanset hvad.

  Vi har mange tilfredse kunder, og nogle af dem har valgt at give os en anmeldelse på Trustpilot, du kan læse dem på Trustpilot og du er også meget velkommen til at efterlade en kommentar til os.

  Vi ligger i Ringsted, men vi kører også ud til privatkunder i byerne omkring Ringsted.  

  Medlem af Tekniq´s Garantiordning

  Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, det er vi for vores kunders skyld. Vi har hørt historier om at folk har oplevet at udbyder ikke har levet op til deres del af aftalen, og så står køber den noget belæg for erstatning.

  Dog gør vi ikke sådan, dette er en garanti for at hvis uheldet var ude og vi lavede en sjællen fejl, så er du dækket. Du er som kunde hos os dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. På den måde står du ikke uden hjælp, hvis det utænkelige skulle ske, at vi lavede en fejl.

  Tekniq logo

  Kontakt os

  Nedenfor kan du se, hvilke konkrete løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed og hvilken arbejdsproces, vi benytter. Vi arbejder ud fra Ringsted, men kører i hele landet.

  Ring til os på telefon 35 14 21 61 og hør nærmere.

  Altid kvalitet - til tiden

  Høj kvalitet

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Vi leverer - til tiden!

  Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden.

  Tilfredse kunder

  Vi lever af tilfredse kunder.

  Professionel og autoriseret
  el-installatør

  Gelcom ApS har som autoriseret el-installatør mange års erfaring med alt fra installation af kommunikationssystemer til dørtelefonanlæg. Som el-installatør varetager vi alle almindelige installationsopgaver, store som små.

  Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov, og derfor starter vi med en dialog om opgaven. På denne måde sikrer vi os, at du får det resultat fra din el-installatør, der er nøjagtigt som du ønsker det.

  Kundeudtalelser

  For en el installatør går kvalitet og service hånd i hånd

  Det er meget vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører som el installatør, er med kvalitet og indsigt. På denne måde er du som kunde sikker på, at du får det, som du vil have det, og at resultatet er efter dine ønsker.

  En aftale er en aftale hos os, og her finder du en el installatør, der altid overholder deadlines. Derudover arbejder vi selvfølgelig også som el installatør efter gældende lovgivning. Vi er medlem af garantiordningen TEKNIQ, så du er sikret mod uventede problemstillinger.